Alles over sponsoring

TV WPD kan als kleine dorpsvereniging naast de contributies en enkele acties (de grote clubactie en clubsupport van de Rabobank) uw bijdrage goed gebruiken. Alle mogelijke prijsverhogingen na Corona en de toestanden in de wereld door de inval in Oekraine hebben het er niet makkelijker op gemaakt. Om het voor de leden aantrekkelijk te houden en ze niet weg te jagen willen wij de contributies niet verhogen. 

Ook dit jaar zullen wij tijdens het open toernooi speciaal voor u een sponsoravond organiseren. Wij willen u graag uitnodigen om een aantal spannende partijen mee te beleven onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens het open toernooi lopen er makkelijk 200 deelnemers/ bezoekers op ons park. Dit jaar kunnen we trots mededelen dat we alweer de zevende editie van het Den Baas en zijn madam Open mogen organiseren.  De planning is 28 juli t/m 4 augustus. Een mooie exposure voor uw spandoek, banner of andere mogelijkheden.

Wij bieden onze sponsoren verder eenmaal per jaar de mogelijkheid om een tennismiddag met klanten of personeel te houden op ons tennispark. In overleg kunnen wij daarbij een tennisclinic organiseren en er is zelfs een mogelijkheid tot het houden van een BBQ. De mogelijkheden hiervoor willen wij u op verzoek graag toesturen.

Tenslotte, door de nieuwbouw van onze kantine in 2013 met duurzame materialen, zonnepalen, ledverlichting binnen en buiten en alle apparatuur voorzien van de hoogste energie labels kunnen wij zeggen dat we als klein clubje een flinke bijdrage leveren aan een betere leefomgeving.

Wij willen dit allemaal behouden voor onze leden maar ook voor ons dorp om een gevarieerd sportaanbod te hebben dicht bij huis. Daarom bieden wij u de volgende sponsormogelijkheden aan:

   1. Internetsponsor/vriend van TV WPD voor 1 jaar

    Vermelding logo op de site met doorklik link naar uw website

    Vermelding op de clubapp

    Vermelding in de kantine

    Kosten: €30 
   2. Spandoeksponsor voor 1 jaar

    Spandoek van 3 meter x 1 meter langs de tennisbaan (kosten aanmaak spandoek zijn voor rekening sponsor en deze blijft uw eigendom, u mag er ook 1 aanleveren van genoemde afmeting)

    Vermelding op de site met doorklik link naar uw website

    Vermelding op de clubapp

    Vermelding in de kantine

    Kosten: €150
   3. Overige sponsoring voor 1 jaar

    Hierbij kan er in overleg een bepaalde activiteit door u worden gesponsord.

    Bijvoorbeeld tijdens het Open Toernooi of tijdens jeugdactiviteiten  bij TV WPD plaatsvinden voor 5 nabij gelegen verenigingen.

    Al deze mogelijkheden kunnen in overleg worden besproken.

    We staan ook open voor sponsoring in natura. Hierbij sponsort u met uw werkzaamheden en/of materialen aan onze vereniging.

    Wij committeren ons aan onze sponsoren en dragen dit ook uit naar onze leden.

    Mocht u tot sponsoring over willen gaan, dan kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissieleden Agnes Filius, Machiel van der Baan of Richard van de Vrie of een berichtje sturen naar [email protected]

Wij zien uw bericht met belangstelling tegemoet,

Agnes Filius, Machiel van der Baan en Richard van de Vrie.