Over TV WPD

Over TV WPD

Welkom bij T.V. W.P.D. Wij zijn een kleine tennisvereniging met 85 tot 100 leden. Leden die deelnemen aan jeugd- en seniorencompetities in alle jaargetijden, maar ook leden die gezellig een balletje komen slaan op clubavonden of eigen toernooitjes.

Sinds 2013 zijn wij gesitueerd aan de Sportweg 8 te Wolphaartsdijk. Onze gezellige kantine staat verhoogd en met het ruime terras kijken we uit over 2 all weather banen die binnenkort worden verlicht met energiezuinige ledverlichting. Samen met de ledverlichting die in de kantine geplaatst is zijn wij hard op weg om energieneutraal te draaien.

We hebben een tennistrainer, Jaap Moerland die onderdeel is van TOZ, een van de grootste, zo niet de grootste tennistrainings organisaties in Zeeland. Trots zij we dat de helft van onze leden naar volle tevredenheid de tennistrainingen volgen.

Sinds 2016 hebben wij een open toernooi. Een toernooi wat nog steeds groeiende is. Gerealiseerd door hoofdsponsor Den Baas en zijn madam en de grote inzet van onze leden en overige sponsoren.

Dit is onze club in een notendop, we zijn er trots op!

Nieuwe leden die zich hierin kunnen vinden zijn van harte welkom. Kom een kijkje nemen op onze gezellige clubavond, iedere donderdagavond .