Jeugd

Jongens en meisjes van TV WPD welkom op jullie pagina.

 

Als je iets op deze pagina kwijt wilt, stuur het even door naar [email protected] en wij zetten het erbij. We zetten ook de berichten van de jeugdcommissie erbij en zo hopen we er een gezellige mix van te maken.

Veel plezier in 2021,

de jeugdcommissie,

Claudia, Kayleigh, Marlies en Sylvia.

 

  • De jeugdcommissie is deze winter verschillende keren aan het zoomen geweest met de KNLTB, de trainers van TOZ, de tennis van Kapelle, Wemeldinge, Goes en Kloetinge. Verder is onze trainer Raoul er ook bij betrokken. Samen hebben we een hele mooie activiteitenkalender gemaakt, zodat we het hele jaar rond op deze locaties leuke tennisactiviteiten hebben. De volledige kalender komt zo spoedig mogelijk op deze pagina. Daarnaast willen we nog een paar eigen activiteiten organiseren. Volop activiteiten als Covid-19 het toelaat.
  • De voorjaarscompetitie gaat binnenkort weer van start. Daarom moet de inschrijving rondgemaakt worden. Dit valt nog niet mee, want we hebben voor team groen en de junioren te weinig spelers. Tijdens de zoomgesprekken hebben we dit kenbaar gemaakt en met de Goese Maan is nu afgesproken dat we daarom graag met hun willen samenspelen. Voor de junioren kan dit gelukkig en zo kunnen Jasper, Luca en Wolf bij hun meedoen. Voor team groen zijn we nog bezig. Hero, Philip, Pepijn en Hugo krijgen als het nodig is versterking vanuit Goes, Raoul zou vragen of anders Job mee zou willen spelen met jullie.
  • De competitie start voor team rood op 5 april. Team groen en de junioren starten op 11 april.
  • Als jullie leuke ideeen hebben voor eigen activiteiten dan horen wij het graag.